Små Vackra Ord v32 och v33

Hamnade lite efter med korten igen så det blir dubbelt upp den här gången...Vecka 33 har handlat en del om kulturkalaset här i Göteborg, varit inne några gånger och tittat på en hel del skojiga grejer. Annars har det väl inte hänt så mycket...Vecka 32 handlar om Madonnaveckan, kul att kunna titta tillbaka och minnas upplevelserna innan, under och efter Madonnakonserten.


Bröllopskort

Fick en beställning på ett bröllopskort av min sambos syrra. Papper från g.c.d, stämpel från inkido.


Min Mamma

En liten hyllning till mamma :-) Fåglarna är kakeldekor från lagerhaus, blommorna från sassafrass.


Familjefoto

För några veckor sedan så togs ett familjefoto på min sambos stora familj. Alla 6 syskonen med respektive och alla barn och barnbarn var med på fotot. Sammanlagt var vi 34! Denna layouten ska jag rama in och ha på en tavellist i vardagsrummet, gjorde den därför ganska så enkel i svartvit med lite gröna detaljer. Är riktigt nöjd med den!

 

Små Vackra Ord v31

Efter att ha varit uppe i Dalsland i några dagar så var ordet ett givet val. Lugn, för det är precis det vi upplever när vi är där. Skönt att komma bort från stan och all trafik och istället höra fågelkvitter, grilla egenfångad fisk, bada, basta, se rådjur, gå på marknad, spela spel... I ♥ Dalsland


RSS 2.0