Små Vackra Ord v5

Mitt ord denna veckan var det ordet som flera hade förra veckan, nämligen Val.

Älskar att göra dessa små kort, ser verkligen fram imot att göra dessa små skapelser, därför jag alltid gör korten så tidigt i veckan. Det gör också att jag kan försöka leva som jag "lär"...att faktiskt försöka tänka en gång till innan jag gör vissa val som det denna veckan handlar om. Behöver inte vara stora val det handlar om men att jag lägger en extra tankte bakom ett visst handlande.


Mitt Majblommsbidrag

Det blev ett påskkort efter lite beslutsångest. Det var egentligen det enda jag hade papper till. hade inget ljusgult, gult eller rätt nyans av grönt hemma så det blev vit kortbas med gula och gröna inslag...jäjä...blev rätt nöjd ändå.

Jag hade nr 18


Majblommsutmaning

Här är nu bilden i FÄRG. Hoppas ni kan skapa något kul med den/de färger ni "valt"!

Ifall ni har svårt att se vissa blommors färger så klicka på länken, spara bilden och zooma sedan in...

http://novus.blogsome.com/images/majblommor.jpg


Små Vackra Ord - Asken -

Så här förvarar jag mina små kort. Varifrån asken kommer minns jag inte, har legat och skäpat i en låda i några år...men nu kom den äntligen till nytta! Stansade först ut orden i vanligt kopieringspapper, fäste dom på asken och duttade sedan med svart akrylfärg runt hela asken. Enkelt!


Majblommsutmaning

Jag har en liten utmaning på gång...

Hittade en karta över en massa majblommor från år 1907-2007. Tyckte att den var så fin med alla dessa färgkombinationer. Här kommer nu utmaningen: Ni ska välja ett år mellan 1907 och 2007 (den svartvita bilden) och skriva detta i tråden som finns på scrappiz eller här i bloggen. På söndag lägger jag in bilden med majblommorna i färg i min blogg. Ni ska då använda de färger som finns i den majblomma ni valt till att göra ett valfritt alster. Ladda sedan upp alstret i tråden på scrappiz eller skriv en kommentar och länka till din blogg så jag kan se vad ni gjort!


En Kall Vinterdag

Här är en LO till om vår utflyktsdag... Klistermärket som sitter på stjärnan "snodde" jag  från min sambos firmabil, dom brukar sitta på portar, hissar och annat som ska inspekteras årligen...passade perfekt för att skriva ut vilken månad och datum som fotona är ifrån.

 

Hemma hos Mig

Tänkte ni skulle få se hur jag har det i min lilla scraphörna. Städade den igår, innan så var det grejer överallt! Men nu är det dammfritt och organiserat.

Jag planerar dock för lite omorganisering...men när den kommer att ske det får vi se...

Små Vackra Ord v4

Här är mitt kort för vecka 4. Det blev Guldkant. En liten påminelse om att göra vissa dagar lite extra mysiga, roliga, trevliga eller lyxiga. Det är de små sakerna som räknas!


Fakta Om Mig

Här är en LO som är lite annorlunda, hur ofta är det man scrappar om sig själv på det sättet. Kul var det iallafall!


Små Vackra Ord v1+2+3

Jag har hoppat på ett projekt! Äntligen hittade jag något som passade mig. Har kikat runt på en del ställen för att hitta något lagom svårt och krävande men hade nästan gett upp hoppet om att hitta något. Men så hittade jag Myamias trevliga utmaning. Det går kort ut på att man ska göra en layout på ett spelkort varje vecka, hela 52 sammanlagt. Om vad layouten ska handla om är upp till var och en. Jag kommer att göra layouter om små vackra ord som betyder något för mig just den veckan jag är inne i.
 
Eftersom vi redan är inne på vecka 3 nu så gjorde jag alla korten för de veckorna igår för att vara ikapp.

Vecka 3Vecka 2Vecka 1Vissa texter kommer jag sudda ut, vill inte hänga ut alla mina tankar på nätet... Ska även ta och numrera korten...glömde det...

En liten Prins är född

Idag kom min Cuttlebug die; Majestic Crown.  Jag var naturligtvis tvungen att testa den med en gång. En riktigt kul die att jobba med, har redan en del idéer hur jag skall använda den... Nu blev ett kort till skissutmaningen på scrappiz. 

 


Nu är det blogg candy IGEN hos Ewonne

Så det är bara att hoppas på tur att man kanske vinner detta fantastiska paket! Är väldigt nyfiken på den där fågelbården, undrar var man kan få tag på en sådan, om jag nu inte har turen med mig...

http://ewonnes.blogspot.com/


Falska Polaroidbilder

Ibland händer det att jag har många bilder som jag vill helst ska få plats på en LO, då är ett tips att göra bildernas fotomattor i polaroidformat. Jag tycker att det blir lättare att placera dom "slarvigt snyggt" då. Det ser nästan alltid snyggare ut om man överlappar vissa av polaroiderna, blir ett mer realistiskt uttryck.

Har annars snöat in lite på fotomönsterpapper som gräspappret och Jeanspappret på LO´n "Hello 2009".

Det ska tillkomma några saker på LO hade jag tänkt, en liten utstansad uggla närmare bestämt...men den är slutsåld ÖVERALLT verkar det som...*suck*. Orkade dock inte vänta med att ladda upp LO´n...Kom ju på den smarta idén att jag själv kunde göra ugglan...så här blev LO´n men den på...   


BloggCandy hos Inkido

Ta chansen och vinn blogg candy hos sveriges främsta stämpelföretag (tycker jag!), nämligen INKIDO. Vinsten är 5 stämplar ur nyaste kollektionen! Dom har även massa andra nyheter på gång!

http://inkido.blogspot.com/

Här är några nya snygga papper från Inkido....vill ha!!!!(bild lånad från Inkidos blogg)


Morfar och Jag...

...blev titeln på en annan LO jag gjort under detta scrapflytet jag haft de senaste dagarna. "Pärlbandet" är fastsatt med ståltråd, kan meddela att det var väldigt pillig men gick förvånansvär fort ändå när jag väl fick in tekniken. Älskar stora blommor men det är sällan de passar på en LO. Alltid så döljer dom något på ett foto eller så tar dom bara över allt. Denna gången tycker jag dock att det fungerade riktigt bra, gillar den färgstarka kontrasten till det svartvita pappret och fotot.
Till en skissutmaning på Scrappiz

Fotot är från nyårsafton och vi ska precis efter gå ut och välkommna det nya året, därav titeln. Kronorna och stjärnorna är grungeboard som har målats med glitterlim och liqid pearl. Texten är thickers. Blev en målad ram istället för en klippt som jag hade tänkt göra från början...gillar att doodla...


Rock Gods

Äntligen damp fotona ner i brevlådan, har varit riktigt scrappsugen så det var riktigt kul att få sätta tänderna i dom...(icke bokstavlig talat...) :-) Första LO'n ut blev ett nyårsfoto där Timo och Fredrik rockar loss på Guitar Hero. Har Photoshoppat fotot en del för jag ville ha det i grönskala... "Tagen" är från en T-shirt, stora pappret är från BoBunny. Rockblinget köptes för länge sedan och kom äntligen till nytta idag.


Blog Candy hos Ewonne

Blog Candy hos Ewonne, kika http://ewonnes.blogspot.com/


En Härlig Vinterdag

Ibland har man dagar man kommer minnas en lång tid framöver. Idag var en sådan dag. Vi spenderade några timmar vid Kåsjön med att grilla korv över öppen eld, gå på isen och ha det allmänt mysigt. Solen sken och kylan bet precis så där lagom hårt i kinderna. Längtar tills nästa tillfälle ges så vi kan göra om utflykten!

  


RSS 2.0