Min Vinst!

Igår så kom min första bloggvinst på posten, verkligen superkul! Den är helt underbar och ska få hedersplatsen vid pysselborder så snart jag städat undan lite. Så fin att titta på och kommer säkert inspirera till något trevligt. Tusen tack både till Myamia och hennes mamma Moa som gjort den!


Mors Dag

Idag är det Mors dag och vad passar då bättre än att lägga upp två kort i just den kortkategorin! Det första ska min egen lilla mamma få och det andra min "svärmor"... (Äiti betyder mamma på finska...ifall någon undrade...)
Små Vackra Ord v22

Denna veckan använde jag samma ord som Myamia - Hem


Göteborgs Sommarscrap - Vinnare dragen

Vinnaren är dragen....det blev Jennie som vann en biljett till träffen. Har skrivit en kommentar på inlägget i din blogg.

Ännu finns det platser kvar ifall någon vill anmäla sig. Maila till mmscarptraff@gmail.com om du vill komma!Vill du vinna en biljett till Göteborgs Sommarscrap? Spara bilden och lägg den i din blogg, länka sedan till min blogg. Skriv sedan en kommentar under det här inlägget. Söndagen den 21 Juni så drar vi en vinnare som får en biljett!

http://scraptraff.webs.com

 


Små Vackra Ord v21

Absorbera. Reflektera. Existera. That´s all u can do.


Två snabba Studentkort

Eftersom jag inte har en massa studentstämplar så fick jag använda mig av en av mina favvostämplar - Champagneglaset från Octoberstamps. En stämpel jag har haft mycket nytta av, passar konstigt nog för många lite udda tillfällen. Älskar allround stämplar!

 


Kurs på Medborgarskolan

Hade möte på medborgarskolan idag angående att starta en kurs i bröllopsplanering. Dom sa JA!!!! Jippie! Så nu är det bara för mig och Malin att tuta och köra. Kursen kommer att starta i början av November och kommer bli kort men intensiv. Så vi har lång tid på oss att planera och lägga upp ett bra program. Ska verkligen bli roligt!

Så håll utkik när höstens kurskataloger börjar dimpa ner i brevlådan!

/ en glad madeleine :-) 


Små Vackra Ord v20

Den här veckan har jag satt upp några mål för mig själv, känns bra att ha något att sikta på framöver!


Små Vackra Ord v19

Ny vecka nytt ord. Nu. Ett litet ord men som innehåller så mycket mening, iallafall för mig. Hittade en så mysig och lite töntig dikt...om man nu kan kalla den dikt...

The past is history, the future is a mystery, this moment is a gift, thats why this moment is called present.RSS 2.0