Trädväska - Big Shopper

Den här väskan av större modell gjorde jag för några veckor sedan. Trädtyget har varit uppspänt på en stor tavelram i några år, men för ett tag sedan bytte jag ut det mot ett annat. Istället för att bara lägga det i högen av alla tyger fick det bli en väska av det (tyget är från Åhlens). Insidan är ett ceriset seersuckertyg från Stoff och Stil. Satte tryckknappar på båda sidorna för att kunna minska väskvolymen när man inte har så mycket i den.

Väskmönstret jag utgått ifrån är Big Shopper från Stoff och Stil
Bloggen är Återuppväckt

Nu är bloggen på gång att väckas till liv igen. Efter ett långt uppehåll tänkte jag nu börja dela med mig lite av det jag pysslar med nu för tiden. Nu är det inte längre scrapbooking och kortmakeri som är min huvudhobby utan sömnad. Jag har alltid tyckt om att sy men när ens symaskin ständigt krånglar så är det inte speciellt kul. För ca 1 år sedan fick jag ett bra erbjudande från mitt nya jobb (en stor tygbutik) som gjorde att jag kunde köpa en ny symaskin och därmed uteruppväcka min gamla hobby. Jag har sedan dess även köpt en overlock som och gör det hela extra roligt!

Vad har jag då sytt kanske du undrar...Klänningar, tunikor, leggings i mängder, byxor, jackor, mössor, sjalar, kjolar, tröjor och väskor. Helt enkelt lite av varje. Trodde nog aldrig att jag skulle sy kläder till mig själv och faktiskt gilla dom, men vissa av plaggen hör utan tvekan till favoriterna i min garderob.

Bilder på skapelserna kommer att dyka upp under veckan.


RSS 2.0