Nya Layouter - för en gångs skull...



(En moster i trädgårdslandet)



(Grönska...på Gunnebo slott)


Ett kort från Västkusten

Detta kort ska ges till min moster. Hon är en göteborgare som dock har emigrerat till norrland. Tänkte att detta kort kunde pigga upp henne när hon fyller år i augusti, snön har väl antagligen redan kommit då ;-) Stämpeln är köpt hos poppes, vet ej märke.

Ytterligare ett fjärilskort med punchinella...kan inte sluta :-)

Vågade nu äntligen sätta saxen i ett av mina sassafrasspapper, dom e så fina så jag nästan inte vill använda dom...men vad sjutton ska man annars ha dom till...


Punchinellakort

Fick tag i lite punchinella på format för några dagar sedan. Detta kommer nog bli en favorit hos mig som för så många andra. Superhärligt att betala så lite och få så mycket för pengarna (1meter för 9kr!!!!). Kortet är till min kusin som fyller 18år i slutet av juli.

Nu fungerar dessutom min älskade fjärilsdie. Mitt CB gick sönder och eftersom det var inom garantiramarna fick jag en ny. Och vips så fungerar dien. Min teori är att om man använder fjärilen i en CB som har använts en del så kanske den har blivit lite uttänjd eller sliten eller var man nu ska säga, att den helt enkelt inte har samma tryck som en ny. Just den dien kanske kräver lite extra tryck...Just my theory....Glad är jag iallafall.



Sommar och Sol

Här är ett kort med dom sötaste sommarstämplarna som finns! Penguin Dude och Chick kommer från Imaginisce.

Här är ett kort med dom sötaste sommarstämplarna som finns! Penguin Dude och Chick kommer från Imaginisce.

RSS 2.0