Fiskekort i dubbel bemärkelse!

Min sambo fick det blå fiskekortet när han fyllde år, i present fick han nämligen pengar för att köpa ett nytt fiskespö. Det orangea kortet ska idag ges till en kompis som ska få ett riktigt fiskekort och några fiskedrag så han kan få en riktig baddare på kroken. Papperna är från Scenic Route och är mina favispapper för tillfället.

Jag har verkligen hamnat i en orange färgperiod, skulle kunna ha den färgen på de flesta korten jag gör, handlar mest om att hitta en vacker nyans av orange...undrar när jag kommer att tröttna på den färgen... Jag vill ha en ny favvisfärg!

image5

image6


Drakkort x2

Jag gillar att göra en tjej och en killvariant av samma kortutformning när jag ändå är i farten. Drakstämpeln från Creativi Image fick bli huvudmotiv denna gång.

image3

image4


Nu ska jag börja blogga på riktigt...

Jag startade bloggen för ganska länge sedan och har varit usel på att ta ta i bloggandet. Men nu ska det bli ändring på det. När Scrappiz krashade för ett tag sedan försvann alla de bilder som jag och alla andra lagt upp. Eftersom jag inte sparat fotona på de kort som jag gjort, gick alla de fotona förlorade. Denna blogg är dels till för att inspirera andra men även ett sätt för mig att kunna gå tillbaka och titta på alster som jag gjort och (förhoppningsvis) kunna se någon form av utveckling.    

RSS 2.0