Jag är en usel bloggare...

Ber om ursäkt för att jag är en sådan usel bloggare, har inte lagt upp något kul på länge utom veckokorten. Har bara inte blivit något pysslande på länge. Men ikväll har jag känt pysselnerven rycka lite svagt i kroppen. Så imorgon SKA jag göra någon form av kort... det har jag bestämt! Kanske ett studentkort till lillkussen...hmm...ska fundera på det... 


Små Vackra Ord v18

Denna veckan så vill jag hylla alla mina vänner! Massor av kramar till er allihop ♥ ♥ ♥


Små Vackra Ord v17

Japp denna veckan kretsar lite kring mat för min del eller snarare längtan efter att laga mat... Men nästa vecka så är det fritt fram...nästan...


Små Vackra Ord v16

Denna gången gick det väldigt kort tid mellan förra veckans kort och denna veckans men så blir det ibland. Jag har inte varit speciellt flitig på att varken pyssla eller blogga de senaste veckorna. Har många bollar i luften och massor av saker som upptar tankarna. Är därför inte speciellt kreativ av mig just nu.

Veckans ord är Nervös, för det är precis det jag är. Den känslan blandas dock med andra känslor som lycka, otålighet, oro och tacksamhet.
 
 


Små Vackra Ord v15

Denna veckans ord är "I wish" betydelsen bakom orden är privat men ni kan ju läsa det som står på baksidan...
Gjorde kortet i måndags och tiden har faktiskt gått ganska fort. Skönt!
 

Scrapträff/Scrapmara!

Just nu håller jag och en polare på att planera en scrapträff/scrapmara som vi ska anordna i slutet av Maj. Har funderat på det länge men nu kommer vi äntligen göra slag i saken! Vi kommer att ordna tävlingar med priser, hålla i/anordna demos (vill någon hålla i en demo så är det fritt fram :-) ). Ska bli skoj, kommer med mer info så fort vi spikat lokal osv.

RSS 2.0