Skyltmysterium

Igår var jag och Mr T i Slottskogen och promenerade. Det var en härligt höstig dag med virvlande löv och lagom kyla i luften. Under promensden får vi syn på en märklig skylt. Eller är det kanske ett konstverk? Inte vet jag, skum, knepig och rolig på samma gång. Hur hade du tytt denna information?  


Julkortsbeställning...

...fick jag av Mormor idag, på 12st julkort närmare bestämt. Tänkte köra en lite egotripp och visa några av mina personliga favoriter som jag gjort under åren.
Beställningskort ger pysselglädje

Jag börjar sakteliga hitta tillbaka till min kreativitet känns det som. Fick i uppdrag av "svärmors" vän att skapa några kort till en 80årig man och 2 kvinnor á 90 och 101år! Riktigt kul faktiskt! Både beställaren och dem som ska få korten är finländare därav skrev jag v. efter siffrorna. Är en förkortning av år (vuotta) som brukar skrivas på kort och liknande. Det sista kortet är också ett beställningskort till en kompis vars vän precis fått barn. 

Bröllopskort på beställning

Fick en beställning av en vän som skulle på bröllop nu i helgen. Hon ville ha det liknande som det bröllopskort hon själv fått av mig några månader tidigare. Så kul att veta att det man gör verkligen uppskattas av vissa människor, det värmer verkligen. Puss på dig Tessilago!


Semesterminnen

Nu när hösten står för dörren drömmer jag mig just nu bort till semesterns underbara stunder. Sand, hav och sol är det jag älskar mest. Därför tänkte jag dela med mig av några favoritfoton som togs under vår lilla husbilstripp ner till Halland. Dessa foton är från Skrea strand som vi besökte som hastigast men som vi med all säkerhet kommer besöka igen - Fantastiskt vackert!
RSS 2.0