Små Vackra Ord v48

Det är underbart att ha tillfällen av kreativitet då händerna inte kan få nog av papper, band, pennor, saxar, stansar och andra fantastiska pysselprylar. Den här veckan har verkligen varit så för mig, och än är veckan inte slut!


4 snabba...

Ibland så flödar kreativiteten och på någon timme så kan jag producera en hög med kort, här är 4 av dom... Snabbt och enkelt ska det vara - ibland i alla fall...
Små Vackra Ord v47

Mums är ordet! Efter att ha spenderat några dagar med ett Caféprojekt och bara sett massa mumsiga kakor och bullar så har frestelserna varit många :-)


Fy skäms på mig!

Är väl medveten om att denna blogg har legat i ständig stiltje, men nu är det slut på det. Ska verkligen bli bättre på att uppdatera den mer kontinueligt och inte bara när jag samlat på mig 4-5 veckokort som det blivit på sista tiden...fy skäms på mig!

Just nu jobbar jag och M med ett caféprojekt. Vi har fått i uppdrag att göra en folder och visitkort som förhoppningsvis ska göra så caféet drar till sig lite mer kunder och får fler beställningar för avhämtning. När jag satt och tittade på alla fina bilderna vi tagit på bakverk och mackor och andra smarriga saker började det klia lite i skissfingrarna...kanske kan bli ett scrappapper i framtiden...who knows...Tycker dom blev ganska söta i all sin enkelhet.
Små Vackra Ord v43, v44, v45 och v46

Ett av dessa korten betyder extra mycket just nu, scrolla ner lite så förstår ni säkert varför... Efter att ha varit ihop i 10år så passade vi på att förlova oss när vi var på VANN spa och firade vår 10års dag (lite i efterskott...). Känns riktigt bra att ha en ring på fingret, så nu e det bara att börja planera bröllopet... ;-) Nä...det kommer nog dröja ett tag till...

♥♥♥ Älskar dig T ♥♥♥RSS 2.0