Några Kort i Samma Stil

Igår så gick M´s och min "Göteborgs Sommarscrapträff" av stapeln. Det blev faktiskt riktigt lyckat, tiden bara flög iväg. Det enda som var jobbigt var värmen...JISSES! Det var supervarmt i lokalen och kreativiteten för min egen del blev då lite begränsad...kunde knappt tänka i värmen. Men det blev massor av fina alser gjorda av de kreativa deltagarna och det var kul att se att så många kom.

Här är mina kort som jag fick gjort i värmeböljan. Alla blev i samma stil pga att jag inte hade med mig så mycket pysselgrejer själv...

Små Vackra Ord v26

Ja nu är det bad och hav som gäller när denna värmebölja ligger över hela Göteborg. Förra veckan var vi ute och åkte båt med några vänner och det minnet sitter kvar, det var underbart att vara ute på havet! Därför blev det (förra) veckans kort...


Små Vackra Ord v25

Ja...denna veckan var det lite svårt att bestämma sig...antinget ett kort i midsommarstil eller i rockigare stil...det blev det sista! Japp...konserten på söndag ska bli jättekul, har inte varit någon konsertperson förut med jag ser verkligen fram emot upplevesen. Hoppas AD/DC rockar fett!


Matchande kort...

Blev ett kort i samma stil som veckans ordkort. Kunde inte riktigt hålla mig ifrån att sy på kortet för det är ju såå himlans kul! Ifall någon undrar så kommer fåglarna från Lagerhaus och är egentligen kakeldekor, men de fungerar ypperligt bra som kortdekor oxå :-)


Små Vackra Ord v24

Ja nu står verkligen sommaren för dörren, lite drygt en vecka kvar till midsommar...redan! Det är inte annat att jag börjar längta tills det att sommaren riktigt är här. Ska bli skönt att bada, sola och göra små utflykter, ha picknic åka till stugan och ha det allmänt mysigt. Kram till er alla!

(Tyget jag använt på kortet är spillbitar från mitt lilla projekt att klä om vår fotpall, blev riktigt bra faktiskt, ska sy en kudde till soffan i samma tyg lite senare idag.)


Små Vackra Ord v23

Denna vecka har det varit allmänt kaos här hemma, avskyr när det blir så... Denna vecka handlar därför om mitt befov att ha ordning runt mig för att verkligen trivas. När det är kaos hemma stannar kreativiteten och allt blir bara tråk och irritation. Med dessa ord ska jag o sambon nu påbörja städningen...hehe...


RSS 2.0